Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nieuws

Groot onderhoud

In de wintermaanden hebben we groot onderhoud verricht aan 't Visje. De boot is voorzien van een boegschroef en een nieuw roer. En alles is opnieuw in de verf gezet.

 

Tweede Paasdag 2019 

 

                                         

 

 

        

   

 

 

 

Op maandag 22 april 2019 werd de inmiddels traditionele open dag "Lith presenteert" gehouden. De weergoden waren ons zeer gunstig gezind, in de loop van de middag werd het meer dan 25 graden. Zo'n kleine 1000 mensen hebben het evenement bezocht en aan de reacties te horen heeft iedereen zich uitstekend vermaakt.

Op Hemelvaartsdag konden de winnaars van de loterij genieten van een heerlijk boottochtje wat ze een aanrader vonden.

Op 12 juni kwam de regen met bakken uit de hemel, maar gelukkig klaarde het in de loop van de dag op en 's avonds was het schitterend weer. Dat kwam goed uit want wandelend vanuit Lithoijen kwam Harold met zijn 11 meiden een tochtje over de Maas maken. Onder het genot van een hapje en een drankje op het dek van 't Visje hebben ze een geweldige avond gehad.

Op 18 juni hadden we een aantal bewoners van woongroep Oss op bezoek, ook die hadden veel geluk met het weer. Want bij een heerlijk zonnetje en een temperatuur van zo'n 25 graden was het heerlijk vertoeven boven op 't Visje.